Bespaar 70% op een levenslange licentie voor een AI-tool die uw woorden omzet in kunst

TL;DR: Vanaf 25 januari kun je een levenslang abonnement krijgen op de AI-kunsttool Wombo Dream Premium(Opent in een nieuw venster)(opent in een nieuw tabblad) voor slechts $ 49,99 in plaats van $ 169,99. Dat is een besparing van 70%.


De populariteit van AI-gerelateerde programma’s, software en apps lijkt met de dag toe te nemen. AI baant zich een weg door verschillende industrieën en lost zelfs de meest complexe problemen op. Hoe zou je je voelen als er een op AI gebaseerde app was die je artistieke ideeën en stijl zou kunnen omzetten in een prachtig kunstwerk?

WOMBA’s Life Plan Dream Premium AI Art Tool kan precies dat doen, omdat het AI-mogelijkheden gebruikt om uw ideeën tot leven te brengen.(Opent in een nieuw venster)(opent in een nieuw tabblad). Gedurende een beperkte tijd is het te koop voor 70% korting op de oorspronkelijke prijs, dus je betaalt slechts $ 49,99.

Nadat u de app heeft gedownload, voert u maximaal 200 tekens in het verzoekvak in. Stel dat je wilt dat de app een rustig strand voorstelt op een zonnige dag, typ dan iets als “wit zandstrand met de zon schijnt en het water helder, sprankelend blauw”, en binnen enkele seconden produceert de WOMBO Dream een ​​verscheidenheid aan samengestelde stijlen waaruit u kunt kiezen. Het is als magie. Behalve dat het niet… Het is kunstmatige intelligentie.

Met het premiumplan krijg je toegang tot exclusieve kunststijlen, krijg je een exclusieve “ondersteunende rol” door lid te worden van de officiële WOMBO Dream Discord-server en genereer je meerdere outputs door maximaal vier ontwerpen tegelijk te maken. U kunt uw beste uitvoer ook verfijnen met drie verschillende alternatieve opties en de eindproducten opslaan als een generatievideo. De app kreeg zelfs een vermelding in de lijst ‘Best of’ van Google Play onder ‘Beste algehele app en game’(Opent in een nieuw venster)categorie.

Met 70% korting kun je tekst in kunst veranderen, foto’s in kunst en het eindproduct aan iedereen op sociale media laten zien. Download WOMBO Dream Premium AI Art Tool(Opent in een nieuw venster)(opent in een nieuw tabblad) voor $ 49,99 – de beste prijs die u online kunt vinden.

Prijzen onder voorbehoud.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *