CatGPT: Wat als ChatGPT een kat was?

Met behulp van ChatGPT, de kunstmatige online chatbot die de wereld stormenderhand verovert veel, inclusief berichten van Tinder-matches en het schrijven van essays. Het was slechts een kwestie van tijd voordat replica’s en spin-offs van chatbots ons bereikten. Een van die AI’s vraagt: wat als ChatGPT een kat was?

Voer CatGPT in(Opent in een nieuw venster), een chatbot die deze vraag beantwoordt. Als antwoord op elke vraag zal het ChatGPT-alternatief eenvoudig “miauwen” antwoorden met toenemende intensiteit en volume.

Een screenshot van de reactie van CatGPT


Krediet: Screenshot: CatGPT

Data journalist Wouter van Dijke(Opent in een nieuw venster) hij creĆ«erde CatGPT, maakte de site voor de lol en riep de hulp van ChatGPT in om het te doen. “Ik heb ChatGPT gebruikt om de site te helpen bouwen”, deelde hij op Twitter. “Mijn eerste vraag was ‘Maak een website met HTML en CSS, die lijkt op ChatGPT’.”

Van Dijke zei ook dat het “een beetje heen en weer” kostte om de juiste plek te krijgen; nadat ChatGPT de eerste versie van de JavaScript-code had gegenereerd, werd deze ingevoerd. Hij heeft de code gedeeld op GitHub(Opent in een nieuw venster)te.

De bot doet eigenlijk niets met de gegeven input(Opent in een nieuw venster), in plaats van simpelweg een stel “miauwen” aan te bieden, maar als je weer miauwt, zou je de imitatie als vleierij kunnen waarderen. Probeer het gewoon.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *