ChatGPT Plus uitgelegd: wat het is en wat het lidmaatschap van $ 20 oplevert

ChatGPT net uitgekomen ChatGPT Plus(Opent in een nieuw venster)een betaalde versie van de Online AI-chatbot gemaakt door AI openen.

Het proefabonnement geeft gebruikers toegang tot ChatGPT tijdens piekuren en snellere responstijden (wat handig is omdat het veel kapot gaat) en prioriteitstoegang tot nieuwe functies en verbeteringen. Het kost je $ 20 per maand.

“Door een voorbeeld van het onderzoek van ChatGPT te bekijken, konden we leren van het gebruik in de echte wereld, en we hebben aanzienlijke verbeteringen en updates aangebracht op basis van feedback”, zei een woordvoerder van OpenAI in een e-mail aan Mashable. Ze voegden eraan toe dat het plan momenteel alleen beschikbaar is in de VS, maar dat er binnenkort meer landen zullen worden toegevoegd.

U kunt het gaan gebruiken door u te registreren op ChatGPT Plus wachtlijst(Opent in een nieuw venster)wat niet hetzelfde is als de wachtlijst(Opent in een nieuw venster) OpenAI Ingezonden door ChatGPT Professioneel begin januari. Het bedrijf zei dat het de komende weken mensen van de wachtlijst zou uitnodigen. Er is ook een aparte wachtlijst(Opent in een nieuw venster) voor een ander aanbod is OpenAI van plan om specifiek voor ontwikkelaars de ChatGPT API te lanceren, OpenAI zei in een blogpost(Opent in een nieuw venster). Het bedrijf voegde eraan toe dat het “actief opties onderzoekt voor goedkope abonnementen, bedrijfsplannen en databundels voor meer beschikbaarheid.”

De meest gebruikte versie van ChatGPT is uitgebracht in December 2022 en het heeft al een aantal behoorlijk geavanceerde veranderingen aangebracht in hoeveel van ons leven en werken. deze mensen helpen, essays schrijvenook al malware maken (niet goed). Het is ook ethisch twijfelachtig, en zijn groei, ongehinderd door enige regelgeving, baart sommige mensen zorgen. Die mensen zitten misschien niet op Twitter, omdat deze site enthousiast lijkt om ChatGPT Plus uit te proberen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *