ChatGPT: Twitter kan niet stoppen met het stellen van vragen over AI-chatbots

Kunstmatige intelligentie is helemaal hot, schat!

Tussen de AI-zelfportretten gemaakt door Lensa en de lancering van Open AI’s ChatGPT is de kans groot dat je veel van AI-gegenereerde afbeeldingen en tekst in je kanalen deze week. En het ziet er niet naar uit dat het snel zal vertragen. Op 5 december overtrof ChatGPT zelfs een miljoen gebruikers.

ChatGPT is de nieuwe chatbot van Open AI die schijnbaar elke vraag kan beantwoorden. Het is natuurlijk een indrukwekkende prestatie, maar u moet zich ervan bewust zijn dat de informatie mogelijk niet helemaal nauwkeurig is. De toepassingspagina waarschuwt gebruikers dat ChatGPT “af en toe onjuiste informatie kan genereren” en “af en toe schadelijke instructies of bevooroordeelde inhoud kan produceren”. Maar dat weerhoudt gebruikers er niet van om te testen hoe ver de AI zal gaan door hem een ​​hele reeks vragen te stellen.

De antwoorden waren nuttig en niet zo nuttig en soms gewoon verkeerd. Kortom, sociale media zijn sociale media en deze nieuwe AI-tools zijn de nieuwste manier waarop internetgebruikers online inhoud genereren.

ZIE OOK:

OpenAI’s ChatGPT heeft antwoorden op de grote mysteries van het leven (niet de echte)

De vragen variëren van oprecht tot trollen met letterlijk alles daartussenin. Hier zijn een paar voorbeelden van de verscheidenheid aan dingen die worden gevraagd op ChatGPT, voor het plezier van internet.

ChatGPT voor altijd gebruiken:

ChatGPT gebruiken voor kwaad:

Nee, laat ChapGPT geen obsceniteit schrijven!

Respect voor ChatGPT omdat het een anti-Elon Musk is.

Een van de vele nichescripts die ChatGPT heeft geschreven.

ChatGPT is ook een… componist?

De cross-over waarvan we niet wisten dat we die nodig hadden.

Mogen we nooit zonder vragen komen te zitten bij ChatGPT.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *