De door AI gegenereerde parodie “Seinfeld” wordt uitgezonden in een oneindige lus

Seinfeld voor het eerst uitgezonden in 1989, negen seizoenen lang. Zijn populariteit heeft de overhand gekregen, zoveel jaren later, met een aanhoudende vraag tot op de dag van vandaag(Opent in een nieuw venster). Maar daaruit kwam een ​​onwaarschijnlijke gebeurtenis: een door AI gegenereerde aflevering van de hitshow wordt live gestreamd op Twitch, in een eindeloze lus.

getiteld Niets voor altijd(Opent in een nieuw venster), bevat de oneindige aflevering / show mechanische karakters en gepixelde animatie. Jerry, Kramer, Elaine en George, de hoofdpersonen, zijn nog steeds de vaste waarde van de show, maar ze bestaan ​​in het hedendaagse New York. De vier schommelen heen en weer tussen hun appartementen en Jerry’s stand-up podium, met af en toe een lachsalvo op de achtergrond.

ZIE OOK:

6 enge dingen waarvoor ChatGPT al is gebruikt

Volgens de Twitch-pagina van de show, Niets voor altijd channel de populaire beschrijving van Seinfeld door zichzelf te omschrijven als “een show over niets”. Maar in tegenstelling tot de comedyshow, die eindigde op 14 mei 1988, gaat deze show ‘voor altijd door’. Het is “een beetje zoals de populaire sitcoms uit het verleden, behalve dat het nooit stopt.” De zender belooft dat de stream ‘365 dagen per jaar en [deliver] elke minuut nieuwe inhoud.” Op het moment van schrijven hadden 1.396 kijkers afgestemd op de livestream, die sinds 14 december vorig jaar non-stop draait.

seconden zonde(Opent in een nieuw venster)de makers willen dat de show een soort parodie wordt Seinfeld. Media komen niet overeen(Opent in een nieuw venster), het medialab achter dit alles, richt zich op het gebruik van generatieve technologieën, zoals OpenAI en DALL-E, om experimentele vormen van entertainment zoals tv-shows te creëren. Voor de dialoog a Niets voor altijd, gebruikten de makers het GPT-3-taalmodel van OpenAI. Buiten AI-moderatiefilters is er weinig menselijke moderatie.

De show werkt nauwelijks goed: de personages praten robotachtig over hun leven, sommige scènes blijven onafgemaakt en zonder context, en de bijbehorende lachtrack duikt op willekeurige momenten op.

Mensen lijken echter verslaafd te zijn.

Kunnen we gerust zeggen dat dit de toekomst van televisie is? Misschien nog niet. Maar aan de reacties op Twitter tot nu toe te zien, lijkt daar wel wat ruimte voor te zijn.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *