Deze codeercursusbundel van meer dan 200 uur is te koop voor slechts $ 25

TL;DR: Tot 23 november kun je de Learn to Code 2023 Premium-certificeringsbundel krijgen(opent in een nieuw tabblad) voor slechts $ 24,99 in plaats van $ 2.786, dat is een korting van 99%.


Leer coderen(opent in een nieuw tabblad) het is veel meer dan het bouwen van websites of apps, hoewel de juiste taal je daar ook toe kan toerusten. Als je zoiets als Python onder de knie hebt, zou je uiteindelijk kunnen werken in machine learning, AI, academisch onderzoek, cyberbeveiliging(opent in een nieuw tabblad), en verder. En dat is nog maar één taal.

Als je Python, Ruby, Javascript, C++ en meer wilt leren, moet je de Premium Learn to Code-certificeringsbundel 2023 proberen. We vieren dit seizoen door vroege toegang te bieden tot een aantal geweldige deals, en hier is hoe je deze premium kunt krijgen coderingsbundel voor slechts $ 24,99 tot 23 november.

Krijg een volledige inleiding tot coderen

Als coderen helemaal nieuw voor je is, is de moeilijkste keuze om te beslissen waar je moet beginnen. Als je een taal al vloeiend spreekt, valt er nog meer te leren, want deze cursussen behandelen een breed scala aan onderwerpen.

Leer de basis van Python(opent in een nieuw tabblad) a Leer coderen met Python 3 en pas je vaardigheden vervolgens toe op een echt project in een cursus waarmee je een medisch-diagnostische bot kunt bouwen. Alleen al deze twee cursussen zijn goed voor 18 uur instructie, en dat is nog maar het begin.

Er zijn 14 cursussen met in totaal 244 uur materiaal inbegrepen in dit pakket. Dit alles is van jou om voor het leven te leren, zodat je kunt gaan kruipen of rennen. Je kunt schakelen tussen introductiecursussen voor Python, Java, Javascript, Django en C++, of je kunt je concentreren op één taal. Volg de Python-cursussen en misschien bouw je in een mum van tijd je eigen digitale escape room.

Deze cursussen worden gegeven door een mix van ervaren professionals zoals Joe Ghalbouni, de oprichter van LearningWhilePracticing, en Tony Staunton, een ontwikkelaar en productiviteitsadviseur.

Leer programmeren in 14 cursussen

Ontvang tot en met 23 november om 23:59 uur PT de Learn to Code 2023 Premium-certificeringsbundel(opent in een nieuw tabblad) voor slechts $ 24,99 (reg. $ 2.786) – geen coupon nodig.

Prijzen onder voorbehoud.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *