Hoe de AI-beeldgenerator van Shutterstock te gebruiken

Een ander platform voor het genereren van AI-afbeeldingen kwam woensdag (25 januari) op ​​internet, dit keer gelanceerd door Shutterstock. U kunt nu niet alleen foto’s en illustraties op de site vinden, maar u kunt ook uw eigen afbeeldingen genereren.

Werken met AI is niets nieuws voor Shutterstock. In de afgelopen twee jaar hebben ze samengewerkt met OpenAI, Meta en LG AI Research om “hun generatieve AI-onderzoeksinspanningen te stimuleren”, zei Paul Hennessy, CEO van Shutterstock. aldus in een persbericht(Opent in een nieuw venster). Het is beschikbaar in meerdere talen en wordt meegeleverd met de pakketten van betalende klanten.

“Ons gebruiksvriendelijke generatieve platform zal de manier veranderen waarop mensen hun verhalen vertellen – je hoeft niet langer een ontwerpexpert te zijn of toegang te hebben tot een creatief team om uitzonderlijk werk te creëren”, aldus Hennessy. “Onze tools zijn gebaseerd op een ethische benadering en een bibliotheek met middelen die de diverse wereld waarin we leven vertegenwoordigen, en we zorgen ervoor dat de kunstenaars wiens werk heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van deze modellen worden erkend en beloond.”

Hier leest u hoe u de AI-beeldgenerator van Shutterstock gebruikt.

1. Navigeer naar de startpagina van Shutterstock

Dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste stap. Ga naar shutterstock.com(Opent in een nieuw venster).

Hoe de AI-beeldgenerator van Shutterstock te gebruiken

Ga eerst naar de startpagina van Shutterstock.
Credits: screenshot/Shutterstock

2. Klik op “AI Generator” in de zoekbalk

De zoekbalk wordt automatisch ingesteld op “Afbeelding” aan de linkerkant. Klik op “Afbeelding” en u ziet een vervolgkeuzemenu met andere opties, waaronder “AI Generator”. Kies deze optie.

Hoe de AI-beeldgenerator van Shutterstock te gebruiken

Klik op “AI Generator” in de zoekbalk van Shutterstock
Credits: screenshot/Shutterstock

3. Typ wat u wilt zien en klik op Enter

Je kunt bijna alles schrijven, terecht. Hier ben ik op zoek naar een “lucifer in brand”.

Hoe de AI-beeldgenerator van Shutterstock te gebruiken

Typ wat u wilt zien in de AI-beeldgenerator van Shutterstock en druk op Enter.
Credits: screenshot/Shutterstock

4. Zoeken

Voor deze volgende stap moet u inloggen, maar u kunt een account aanmaken zonder iets te betalen. Klik op zoeken en bekijk vier afbeeldingen aangepast aan uw verzoek. Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid om op “Meer door AI gegenereerde afbeeldingen uit de Shutterstock-bibliotheek” te klikken als u enkele niet-gerelateerde door AI gegenereerde afbeeldingen wilt zien.

Hoe de AI-beeldgenerator van Shutterstock te gebruiken

Daar heb je het: je vier AI-gegenereerde afbeeldingen van Shutterstock.
Credits: screenshot/Shutterstock

Het kan een leuke tool zijn om mee te spelen, maar houd er rekening mee dat, hoewel Shutterstock belooft dat zijn tools “gebaseerd zijn op een ethische benadering en een bibliotheek met middelen die de diverse wereld waarin we leven vertegenwoordigen”, en dat “de kunstenaars wiens werken bijgedragen aan de ontwikkeling van deze modellen worden erkend en beloond”, is het gebruik van AI om kunst te vinden nog steeds controverse(Opent in een nieuw venster).Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *