John Oliver vervulde een AI-kunstprofetie door met een veulen te trouwen

Vorige week vanavond gastheer John Oliver trouwde met een kool tijdens een intieme ceremonie onder leiding van Steve Buscemi. De kleine bruiloft was het hoogtepunt van een onwaarschijnlijke wervelende romance, een die volledig was verzonnen door de AI-gegenereerde kunst van een enkel individu.

Websites die kunstmatige intelligentie gebruiken om kunst te genereren op basis van geschreven prompts, zijn een trend geworden, waarbij gebruikers de raarste ideeën invoeren die ze zich kunnen voorstellen en de resultaten online delen. Een van die gebruikers zijn de visionairs die postpoopzoomies op Discord posten, die “uitstapten” en Midjourney gebruikten om honderden afbeeldingen van Oliver te maken.

ZIE OOK:

11 van de raarste door DALL-E gegenereerde afbeeldingen op internet

Er waren natuurlijk veel willekeurige foto’s, zoals “John Oliver als de Mona Lisa” en “John Oliver tijdens de lunch met de meisjes en lachend omdat Debbie een grappige grap vertelde.” De meest opwindende serie AI-foto’s met Oliver-thema vertelde echter een heel liefdesverhaal tussen de strip en een kool, van het kweken ervan, het daten, ermee trouwen, het per ongeluk eten en haar dan huilen. Er was zelfs een element van vijanden voor geliefden voor de goede orde.

‘Wat een rit hebben we allemaal gemaakt,’ zei Oliver. “Dit verhaal is een waar bewijs van de ups en downs van het leven en laat zien hoe poëtisch, charmant en vreemd genoeg koolleven kan zijn.”

Oliver leek zijn rol als muze van de postpoopzoomies te waarderen. Hij merkte echter op dat hoewel veel van de andere prompts acceptabele afbeeldingen creëerden van hem die verliefd werd op een kool, hij worstelde met zijn trouwfoto’s. Dit kon hij blijkbaar gewoon niet verdragen.

‘Er is eigenlijk maar één manier om het feit te verhelpen dat we zijn bedrogen met deze belangrijke trouwfoto, en dat is dat ik het je nu geef,’ zei Oliver. “Dus kom alsjeblieft met me mee, want ik sta op het punt om met een koolhoer te trouwen.”Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *