Ontvang een levenslang abonnement op een AI-tekst-naar-spraak-converter voor slechts $ 30

TL;DR: Vanaf 20 juli kunt u Speechnow™ True to Life AI Text to Speech – Lifetime Subscription krijgen(opent in een nieuw tabblad) voor slechts $ 29,99 in plaats van $ 3.299,40, dat is een korting van 99%.


Tekst kan gemakkelijk over het hoofd worden gezien, maar een boeiende voice-over in een video kan met meer succes de aandacht van uw publiek trekken. Het is ook niet alleen marketing. Mensen vormen een sterkere band met vocale communicatie dan met tekst, dus een voice-over in je video kan daarvan profiteren. Het kan echter zijn dat u uw eigen verhaal niet wilt opnemen en uitbesteden kan duur zijn. In plaats daarvan kunt u Speechnow™ True to Life AI Text to Speech proberen. Deze door AI aangedreven tekst-naar-spraak-omzetter(opent in een nieuw tabblad) kan inhoud opnemen voor video’s, advertenties, sociale media en meer in meer dan 800 talen en stemmen, en voor een beperkte tijd is het $ 29,99 (normaal $ 3.299) voor het leven.

Deze AI-tekst-naar-spraak-converter kan uw statische geschreven inhoud omzetten in realistische gesproken taal. Kies uit meer dan 800 talen en stemmen, inclusief het aanpassen van het ritme en de toonhoogte. Met een paar simpele stappen verander je een boek in een audioboek of een script in een video-voice-over.

Speechnow™ werkt met vrijwel alle software voor het maken van video’s, waaronder iMovie, Lumen, Avid Pro Tools, Ableton, Camtasia en meer. Zodra uw audio is opgenomen, exporteert u deze als een MP3-, WAV-, OGG- of WEB3-bestand en gebruikt u deze zoals u wilt. Uw levenslange abonnement geeft u toegang tot alle standaard- en neurale stemmen, samen met alle standaard- en neurale stemeffecten. Je krijgt ook onbeperkte creatie van audiobestanden en een miljoen tekens per maand. Dit is voldoende om een ​​volledige audio-opname van de set te maken Lord of the Rings trilogie elke maand.

Speechnow™ is gebruiksvriendelijk en toegankelijk in elke moderne browser. Log gewoon in op desktop of mobiel en begin in een oogwenk met het converteren van tekst naar realistische spraak.

Als u gesproken tekst wilt maken voor video’s, essays wilt omzetten in toespraken of gewoon een geschreven woord wilt omzetten in gesproken taal, wilt u misschien Speechnow™ True to Life AI Tekst naar spraak – Levenslang abonnement aanschaffen(opent in een nieuw tabblad) terwijl het te koop is voor $ 29,99 ($ ​​3299 Reg.).

Prijzen onder voorbehoud.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *