Solliciteren op banen kan eenvoudiger zijn als u deze door AI aangedreven schrijver gebruikt

TL;DR: Vanaf 30 augustus kun je The Complete Resoume AI Assistant Resume Writer: Lifetime Subscription krijgen(opent in een nieuw tabblad) voor slechts $ 39,99 in plaats van $ 119, dat is een korting van 93%.


Je hebt waarschijnlijk gehoord dat het de bedoeling is dat je je vacaturemateriaal aanpast voor elke vacature waarop je solliciteert. In theorie zou het een geweldige manier kunnen zijn om te laten zien hoe uw unieke vaardigheden u kwalificeren voor elke baan waarop u solliciteert. In de praktijk is het veel schrijven. Krijg de gepersonaliseerde inhoud, maar sla een deel van de moeite over met Resoume. Deze web-app staat op nummer 1 van het product van de dag op Product Hunt en beschikt over een AI-aangedreven cv-builder(opent in een nieuw tabblad) dit kan u tijd besparen of u zelfs helpen een baan te vinden, en levenslange abonnementen zijn te koop voor $ 39,99 (regelmatig $ 600).

Je kunt de app niet schrijven zonder AI

Hoe vaak heb je je cv herzien of een nieuwe sollicitatiebrief geschreven? Het kost veel tijd, maar dat hoeft niet. Met Resoume kunt u uw informatie rechtstreeks vanuit LinkedIn importeren om uniek en gepersonaliseerd sollicitatiemateriaal te maken. Zodra de informatie is gedownload, kunt u het thema, het lettertype en de kleuren wijzigen, of zelfs een afbeelding en handtekening toevoegen. U kunt ook verbinding maken met uw website, linken naar uw portfolio en zien hoe uw apps presteren(opent in een nieuw tabblad) als je ze eenmaal hebt verzonden.

Ontvang analyses voor elke app of website, bekijk hoeveel bezoekers zijn gepasseerd en pas deze dienovereenkomstig aan. Als je veel sollicitaties verstuurt, kan het een uitdaging zijn om ze allemaal georganiseerd te houden, maar Resoume helpt je door je een overzicht te geven van je cv’s, afspraken en aanbiedingen.

Met je levenslange lidmaatschap krijg je 5.000 AI-credits om suggesties te ontvangen van de geavanceerde AI-tools van Resoume. Naast de AI Writing Assistant krijg je ook de cv-score, 20 cv-templates en een feedbackpagina.

Bespaar wat tijd door te solliciteren op vacatures

Je kunt na een dag zoeken misschien niet meer de straat op en met een nieuwe baan naar huis gaan, maar het moderne sollicitatieproces kan eenvoudiger worden gemaakt met een beetje hulp van AI. Neem voor een beperkte tijd een levenslang abonnement op de Full Resume AI Assistant Resume Builder(opent in een nieuw tabblad) voor $ 39,99 (normaal $ 600).

Prijzen onder voorbehoud.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *