Speel online of persoonlijk schaak met dit slimme schaakbord met CES voor 25% korting

TL;DR: Tot 26 januari kun je het slimme schaakspel Square Off Grand Kingdom ophalen(Opent in een nieuw venster)(opent in een nieuw tabblad) voor $ 369,99 in plaats van $ 499, dat is een besparing van 26%.


Schaken is misschien een heel oud spel, maar dat heeft het niet tegengehouden om door de jaren heen te veranderen. Dit slimme schaakbord(Opent in een nieuw venster)(opent in een nieuw tabblad) kan online gaan en zelf fysieke onderdelen verplaatsen, en je kunt het tot 26 januari 23:59 uur PT met 25% korting krijgen.

Een hightech schaakbord

Square Off’s Grand Kingdom Set verscheen zelfs op CES(Opent in een nieuw venster) dit jaar. Probeer een nieuwe draai aan een oude favoriet. Deze set geeft je een prachtig met hout afgewerkt bord met een geheim van binnen. Dit wordt gefinancierd door Kickstarter(Opent in een nieuw venster) Met Chessboard kun je online verbinding maken met andere spelers. Word lid van een gemeenschap van 30 miljoen schakers en test je vaardigheden. Als je tegenstander een zet doet, wordt het overeenkomstige stuk automatisch over het bord verplaatst. Als je oefening nodig hebt, kun je ook de ingebouwde AI met 20 moeilijkheidsgraden spelen.

Na een wedstrijd tegen de computer of een echte speler kun je een spelanalyse opzetten met behulp van de Square Off-app. Oefen zo lang als je wilt, maar de batterij gaat maar tot 15 games mee voordat hij moet worden opgeladen. Maar zelfs zonder enige aanklacht is deze set nog steeds een prachtig palissander dambord(Opent in een nieuw venster)(opent in een nieuw tabblad) die wordt geleverd met twee 32 speelstukken.

Je online tegenstanders hoeven geen Square Off-schaakbord te hebben om te spelen. Deze 30 miljoen andere spelen zijn afkomstig van enkele van de meest populaire online schaakbestemmingen zoals chess.com(Opent in een nieuw venster) en Liches. Concurreer met vrienden of vreemden en werk je een weg naar de status van grootmeester.

Bespaar op Smart Chess Game met CES

Er is meer dan één manier om te schaken, en met dit smartboard kun je online, persoonlijk of alleen tegen een computer spelen. Je hebt tot 26 januari 23:59 uur PT om de Square Off Grand Master-set te bemachtigen(Opent in een nieuw venster)(opent in een nieuw tabblad) te koop voor $ 369,99 (reg. $ 499).

Prijzen onder voorbehoud.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *