“Twitter Movie Clip Generator” is geen kunstmatige intelligentie. Daarom is het zo goed.

Als je ooit de disharmonische ervaring hebt gehad dat je een van de meest robuuste facties van Twitter tegenkwam, ook wel de Twitter Movie genoemd, dan zal de nieuwste trendrandomizer je misschien aanspreken.

De film Twitter neemt generator(Opent in een nieuw venster) Ik herhaal een bepaald soort internetdiscours waarin de namen van regisseurs buzzwords zijn en discussies over het Marvel Cinematic Universe altijd trending lijken te zijn. Als u op zoek bent naar een warme uitlaat, zal deze generator aan die behoefte voldoen.

ZIE OOK:

De verrassend menselijke stem van ChatGPT bracht menselijke kosten met zich mee

Wat begon als een manier om ChatGPT en AI-tekstgeneratoren te bespotten, werd werkelijkheid dankzij de Twitter-gebruiker @garaboldin(Opent in een nieuw venster). afgelopen nacht, @standaardsnelheden(Opent in een nieuw venster) getweet: “Ik gebruikte Chat GTP [sic] en AI om dit twitterfilmpje te maken, wat uren tijd kan besparen: James Gray is de helft.”(Opent in een nieuw venster) en trainde hem om gewone Twitter-films, fel bediscussieerde films en regisseurs uit te spugen.

Het resultaat is angstaanjagend nauwkeurig.

“Ik deed het gewoon… alles erin gooien dat overdreven zelfverzekerd klinkt en variabelen waardoor het extreem dom zou klinken”, vertelde @garaboldin aan Mashable via DM, wat ook een treffende beschrijving is van de meeste spraak in de film. .

De Twitter movie shot generator is grappiger dan alle ChatGPT-onzin die ik heb gezien, en dat heeft veel te maken met het feit dat het niets met AI te maken heeft. Het enige dat nodig is om een ​​geweldige generator te hebben, is iemand met veel kennis van het onderwerp. Het heeft ook het extra voordeel dat het gescheiden is van alle ethische kwesties rond AI.

“Hoe meer variabelen [means] het is moeilijker om iets plausibel te laten klinken, maar het geeft ook meer voldoening’, vervolgde @garaboldin. ‘Sommige zinnen zijn gewoon ‘deze film is goed’, maar andere hebben een film, een regisseur, een groep mensen en een bijvoeglijk naamwoord. zo krijg je ‘De Fransen stoppen niet met betalen Nachtmerrie in Elm straat bij het vertrekken De donkere ridder mislukking”.

Hier zijn enkele van de grappigste gegenereerde foto’s die zo echt zijn dat je niet twee keer zult nadenken als ze op je tijdlijn verschijnen. Waarschuwing: Movie Twitter wordt steeds meer naar zichzelf verwijzend.

Speel hier met de generator(Opent in een nieuw venster).Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *